Oesterbar


Kennis, kwaliteit en Creatief

 

Hoe elegant is het om de oesterbar te hebben staan op uw evenement? Volledig in stijl met kennis en kwaliteit verwennen onze oesterstekers uw gasten met kersverse oesters op locatie.

Oesterbar Oesterman Oysterbar

De stijlvolle Gazelle Bakbrommer uit 1966 spreekt wel voor zich. Wij vullen de hele bak met ijs, en dan kunnen wij elke droom waar maken.
Het mooiste is om verschillende soorten oesters te presenteren, maar wij kunnen de bakbrommer ook vullen met wijn, en Champagne.

Oesterbar Bakbrommer

De verse oester is het mooist om puur te eten. Daarom hebben wij een directe verbinding met Yerseke, vermaard om zijn oestercultuur en het Mekka voor de Nederlandse en Belgische oesterliefhebber. Zodoende kunnen wij, elk moment, dagverse oesters open steken. Wat voor anderen onmogelijk lijkt, maken wij wel mogelijk.

Onze wij serveren altijd Zeeuwierjenever na het eten van de oester in de lege schelp, en Tabasco is altijd aanwezig. Mocht u meer wensen hebben voor bij de oesters dan horen wij dit graag..  

De kennis en smaak voor oesters werd ontwikkeld tijdens een twintigjarige werkervaring in de wereld van het ambacht...

Champagne & Oesters ? Dé meest briljante combinatie… Onze Champagnemeisjes samen met eventueel een Oesterman of oestermeisjes om uw gasten te laten verwennen is toch briljant? Met als hoogtepunt een Champagnetoren met het rijkelijk  vloeien van de Champagne tot dat deze gevuld is en deze weer worden uitgedeeld door onze Champagnemeisjes.

 

 Oesterbar Oesterman Oestermeisjes

 Oesterbar Oesterman Oestermeisjes

 Oesterbar Champagnetoren Oesterman

 

© 2013 copyright www.oesterbar.nl | Oesterbar


Delen op Facebook Delen op Twitter